9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Het Geheim van de Farao

Beoordeeld met een 6.9
Ontsnappings percentage 78%

Praktische informatie

Aantal Rooms
1 Room
Capaciteit per Room
4-8 personen
Ontsnappingstijd
60 minuten
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Kinderversie
Mogelijk
Engelse Versie
Mogelijk
Rolstoelvriendelijk
Nee
Let op
Een gedeelte van de kamer is enkel kruipend te bezoeken
Vanaf € 18.95 p.p.

De zoektocht naar Osyris en het geheim van de farao

Escaperoom maar dan anders. Geen sheets, geen cijfercodes, geen sleutels en geen cijfersloten. Dit maakt onze Egyptische escaperoom mooi, speciaal, anders en vooral uitdagend!

Het verhaal

Beste ontdekkers. Welkom in Egypte, dit land staat bekend om zijn mysterieuze piramides en mythes, graftombes en sfinxen, die zijn ontstaan in het Oude Egypte. De koning van dit land werd de Farao genoemd. Er zijn in de loop der tijd veel farao‘s geweest, maar de eerste Farao was verreweg de belangrijkste, zijn naam was Osiris. Osiris was een goede koning, hij bracht zijn onderdanen voorspoed en welvaart. Zijn jongere broer Seth werd verteerd door jaloezie. Op een dag kon hij het succes van zijn broer niet langer aan, en bedacht een gemene list. Hij vermoordde Osiris en sneed zijn lichaam in vele stukken die hij over heel Egypte verspreid. Zijn vrouw Isis is verscheurd van verdriet, en zal niet rusten voordat alle lichaamsdelen bij elkaar gebracht zijn. Een gevaarlijke taak, die zij dan ook niet alleen aan kan. Help Isis, maar ben voorzichtig! Niets is wat het lijkt….

Kinderfeest Escaperoom Limburg

Bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg kun je ook terecht in onze escaperooms voor het vieren van een spannend en stoer kinderfeest! Verzamel al jouw vriendjes en vriendinnetjes en ga samen op avontuur in het oude Egypte. Op week- en zondagen geldt er een speciaal kinderfeesttarief van €115,- per kamer. Hierbij is er toegang voor maximaal 9 kinderen, daarnaast dient er ten alle tijden 1 volwassenen mee te gaan als begeleiding.

Prijzen per kamer

  • 1-4 personen €25,95 per persoon (minimumprijs van 4 personen)
  • 5 personen €23,95 per persoon
  • 6 personen €20,95 per persoon
  • 7 personen €19,95 per persoon
  • 8 personen €18,95 per persoon
  • 8+ spelers Prijs op aanvraag

 

Tip! Bent u met meer dan 8 personen dan is het leuk om een battle te spelen in de investigate rooms (csi) of Night at the museum. De prijs hangt af van het aantal personen. Bent u met een oneven aantal deelnemers dan geldt de prijs voor de kamer met de meeste deelnemers voor beide groepen. Dus bijvoorbeeld: bent u met 11 personen dan geldt de prijs voor 6 personen per kamer voor beide kamers.

Vanaf 16 personen bedraagt de prijs €18,95 per persoon. Hierbij worden ten alle tijden alleen het aantal kamers gereserveerd wat nodig is voor het aantal personen. Wat inhoudt dat zodra er minder personen zijn dan eerder verwacht het kan voorkomen dat er wordt afgeschaald in het aantal kamers.

Let op! Bij het reserveren van een Escaperoom wordt er wegens veel no-shows een aanbetaling van €25,00 gevraagd. De rest dient bij aanvang activiteit betaald te worden op locatie.

Leaderboard

1e
21 december 2022 00:28:50
78%
Voorbeeld
programma
14.15Aankomst
14.30Start
15.30Einde Escaperoom

Het Geheim van de Farao boeken