9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Night at the Museum

Beoordeeld met een 7,0
Ontsnappings percentage 54%

Night at the Museum

Vanaf € 18.95 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Museumbewakers gezocht voor a night at the museum!

Codes, sloten en puzzels in combinatie met (3D) beeld en geluid! Dat maakt een ‘nachtje’ in dit museum wel extra spectaculair!

Het verhaal

Een museum saai? A Night at the Museum saai? Ik dacht het niet! De taak is simpel, namelijk bewaak het museum tijdens de nacht. De uitvoering daarentegen kan nog wel eens tegen vallen. Niemand heeft jullie namelijk verteld dat het museum ’s nachts tot leven komt. En… Die levensechte dino komt wel héél dichtbij! Kunnen jullie de rust wederkeren?

Een echte aanrader voor diegene die houdt van puzzelen. A Night at the Museum biedt uitdaging aan de liefhebber van Escaperooms! Lukt het jullie om het museum 60 minuten lang te bewaken?

Deze escaperoom is van een hoge moeilijkheidsgraad en daardoor geschikt voor de ervaren puzzelaars. Deze escaperoom is daardoor dan ook niet geschikt voor kinderen. Voor een Escaperoom Kinderfeestje in Limburg kun je bij ons terecht in Het Geheim van de Farao, Wild West of Investigate, Discover & Escape!

Speel een Battle!

Naast het unieke thema van deze kamer, is er nog een uniek element aan deze kamer! Namelijk dat we deze kamer maar liefst 2 keer hebben. Hierdoor is het mogelijk om met groepen tot 16 personen, verdeeld over 2 kamers, deze escaperoom te spelen. Hierdoor ontstaat er ook direct een tof wedstrijdelement, want zeg nou zelf, je wilt toch sneller de kamer opgelost hebben dan de andere escaperoom? Naast deze Night At the Museum kamers, is ook Investigate, Discover & Escape in Battle variant te spelen!

Prijzen per kamer

  • 1-4 personen €25,95 per persoon (minimumprijs van 4 personen)
  • 5 personen €23,95 per persoon
  • 6 personen €20,95 per persoon
  • 7 personen €19,95 per persoon
  • 8 personen €18,95 per persoon
  • 8+ spelers Prijs op aanvraag

 

Tip! Bent u met meer dan 8 personen dan is het leuk om een battle te spelen in de investigate rooms (csi) of Night at the museum. De prijs hangt af van het aantal personen. Bent u met een oneven aantal deelnemers dan geldt de prijs voor de kamer met de meeste deelnemers voor beide groepen. Dus bijvoorbeeld: bent u met 11 personen dan geldt de prijs voor 6 personen per kamer voor beide kamers.

Vanaf 16 personen bedraagt de prijs €18,95 per persoon. Hierbij worden ten alle tijden alleen het aantal kamers gereserveerd wat nodig is voor het aantal personen. Wat inhoudt dat zodra er minder personen zijn dan eerder verwacht het kan voorkomen dat er wordt afgeschaald in het aantal kamers.

Let op! Bij het reserveren van een Escaperoom wordt er wegens veel no-shows een aanbetaling van €25,00 gevraagd. De rest dient bij aanvang activiteit betaald te worden op locatie.

Praktische informatie

Aantal Rooms
2 Rooms
Capaciteit per Room
4-8 personen (in Battle variant 4-16 personen)
Ontsnappingstijd
60 minuten
Moeilijkheidsgraad
Hoog
Kinderversie
NIET mogelijk
Engelse versie
Mogelijk
Rolstoelvriendelijk
Ja
Airco
Ja

Leaderboard

1e
19 november 2022 00:34:42
54%
Voorbeeld
programma
15.45Ontvangst bij Escaperoom Limburg
17.00Einde Escaperoom
20.00Einde programma

Night at the Museum boeken

Offerte aanvragen