9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Wie Is De Saboteur

Vanaf € 27.50 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Wie is de Saboteur?

Tijdens “Wie is de Saboteur?” betreden jullie een wereld waarin niets is wat het lijkt. Het is een uitdagend spel waarbij iedereen op scherp staat. Wellicht lijkt je collega onhandig, maar is er meer aan de hand dan je denkt.

De groep wordt verdeeld in teams, elk met één aangewezen mol. De taak van deze mol is om subtiel en stiekem de spellen te saboteren, zonder dat de anderen doorhebben wie de saboteur is. Het doel voor de rest van de groep is om te achterhalen wie deze mol is en zo de sabotage te voorkomen.

De spanning stijgt terwijl iedereen zijn of haar uiterste best doet om de spellen succesvol te laten verlopen. Tegelijkertijd wordt er nauwlettend gelet op verdacht gedrag binnen de groep. Is het onhandigheid of bewuste sabotage?

Dit interactieve en spannende spel is geschikt voor diverse leeftijden en groepen. Het zorgt voor veel hilariteit, strategie en uitdaging. Aan het einde van het spel volgt de onthulling van de mol en wordt het winnende team bekendgemaakt. Als afsluiting staat er een lekkere ‘winnende’ snack klaar om te vieren of juist te troosten. Durven jullie de uitdaging aan? Ontmasker de saboteur en zet alles op alles om de spellen tot een goed einde te brengen!

Extra informatie:

  • Vanaf 10 jaar en ouder.
  • Een actief programma dat zowel binnen als buiten wordt gespeeld.
  • Ideaal geschikt voor actieve bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendenuitjes.
  • Per 2 teams wordt u door 1 spelbegeleider begeleid.
  • Perfect te combineren met een hapjelunch of diner.
  • Exclusief consumpties.
  • Minimaal 8 personen.

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Indoor
Voorbeeld
programma
14:30Start activiteit
17:30Einde programma

Wie Is De Saboteur boeken

Offerte aanvragen