9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
BBQ

BBQ Traditioneel

Beoordeeld met een 4,7

BBQ Traditioneel

Vanaf € 27.95 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Bbq

Bij ons staat het hele jaar door gezellig samen barbecueën hoog op het lijstje van favoriete activiteiten, of het nu met een groep vrienden, familie of collega’s is, binnen in een sfeervolle setting of buiten in het zonnetje.

Wat kun je verwachten?

Het idee achter onze barbecue is simpel: breng mensen samen, laat ze samen koken en eten, en deel mooie momenten. BBQ kan vanaf groepen met minimaal 10 personen, uiteraard kunnen wij ook voor u bakken tegen een meerprijs, geef dit tijdens uw aanvraag dan goed aan.

Onze compleet verzorgde barbecue is een ware culinaire belevenis. Per persoon presenteren we maar liefst 3,4 of 5 stukken vlees, samengesteld uit een smakelijke selectie. Denk aan sappige hamburgers, verrukkelijke satespies, smaakvolle barbecue worst, gemarineerde speklappen, gemarineerde varkensmedaillion. Als aanvulling serveren we een koude schotel en maar liefst 3 huisgemaakte salades. En laten we vooral de sauzen niet vergeten die dit feest compleet maken. Natuurlijk ontbreken knapperig stokbrood en romige kruidenboter niet op de tafel.

Mogelijkheden

We begrijpen dat niet iedereen dezelfde voorkeuren heeft als het gaat om eten. Daarom horen we graag van tevoren of er allergieën zijn of speciale dieetwensen, zodat we daar rekening mee kunnen houden en zorgen dat iedereen kan genieten.

Deze smaakvolle barbecue-ervaring is mogelijk vanaf 10 personen en is geschikt voor verschillende gelegenheden. Als u een voorkeur heeft voor vegetarische opties, neem contact met ons op. Laat ons weten hoe we deze barbecue onvergetelijk kunnen maken voor u en uw gezelschap!

Deze bbq is ook perfect te combineren met een van onze andere activiteiten of een escaperoom. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Praktische informatie

Bereiding
Jullie verzorgen zelf de bbq
Mogelijkheid tot
Verzorgen onze chefs de bbq
Uitserveren
In buffetvorm
Dieetwensen
Vooraf doorgeven
Te reserveren
In combinatie met een activiteit
Voorbeeld
programma
17.15Ontvangst bij Groepsuitje Limburg
18.30Einde escaperoom
20.45Einde programma

BBQ Traditioneel boeken

Offerte aanvragen