9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Tijdsduur
1 uur
Type
Outdoor
Vanaf € 8.50 p.p.

Flying Darts – Vliegend je scores halen!

Vliegend over de dartbaan!

Als het traditionele darten niet helemaal jouw ding is of juist te makkelijk voor je, waarom probeer je dan niet eens Flying Darts? Hier vlieg je met behoorlijke snelheid over de (kabel)baan terwijl je punten probeert te scoren voor jou en je team. Laat het kind in je naar boven komen en toon je mikkunsten op onze opmerkelijke dartbaan. Net als bij echt darten is het doel om zo snel mogelijk van 501 naar 0 te komen. Jullie zullen dus in twee teams tegen elkaar strijden, waardoor het extra spannend wordt! Onze Flying Darts baan is een enorm geliefde activiteit voor zowel kinderen als volwassenen.

Deze opwindende activiteit kan zowel als opzichzelfstaande spel (ongeveer 1 uur) worden gespeeld of als onderdeel van een meerkamp (Teamchallenge). Het is een geweldige manier om de competitiegeest aan te wakkeren en een flinke dosis plezier te hebben. Beeld je in dat je door de lucht suist, je doelwit in het vizier houdt en je pijlen met precisie werpt. Durf jij de uitdaging aan op onze Flying Darts baan?

Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, deze activiteit belooft een onvergetelijke en opwindende ervaring te worden. Bereid je voor op de adrenalinekick terwijl je door de lucht vliegt op zoek naar die perfecte score. Laat zien wie de echte vliegende dartskampioen is in jouw team!

Extra informatie:

  • Vanaf 8 jaar en ouder.
  • Een actief programma dat buiten wordt gespeeld.
  • Ideaal geschikt voor actieve bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendenuitjes.
  • Perfect te combineren met een hapjelunch of diner.
  • Exclusief consumpties.
  • We raden u aan te kleden op een actief buitenprogramma.
  • Geschikt voor jong en oud.
  • Ook mogelijk te combineren met andere (buiten)activiteiten.
Voorbeeld
programma
11:00Einde Flying Darts

Flying Darts boeken