9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Tijdsduur
1 uur
Type
Outdoor
Vanaf € 8.50 p.p.

Zwiep maar raak bij de watercurling!

Ben je op zoek naar een unieke en verfrissende activiteit? Dan is watercurling precies wat je zoekt! Laat je niet misleiden door het woord ‘curling’; dit spel is allesbehalve saai. Watercurling is een ervaring die je minstens één keer in je leven moet meemaken.

Wat kun je verwachten?

Bij aankomst krijg je een korte maar boeiende introductie over de curlingsport. Daarna gaan jullie van start! De teamcaptains, vegers en werpers verdelen de taken en dan begint het spel. Geen zorgen, iedereen krijgt de kans om te werpen en plezier te hebben! De rollen worden regelmatig gewisseld, zodat iedereen de kans krijgt om hun tegenstanders te verslaan.

Het spel wordt gespeeld op een specifieke locatie, waar beide teams zich opstellen en het spel begint. Het doel is om de schijf dichter bij het centrum van de cirkels (het “HUIS” in sporttermen) te krijgen dan de tegenstanders. Jullie vormen zelfstandige teams zonder begeleiding en houden de puntenscores bij. Tenzij je deze activiteit boekt als onderdeel van een teamchallenge, dan zal er wel begeleiding zijn om jullie te ondersteunen.

Watercurling is niet alleen een spannend spel maar ook een geweldige teambuildingactiviteit. Het daagt je uit om strategisch te denken, samen te werken en vooral veel plezier te hebben. Dus, bereid je voor op wat spetterende actie en zie wie het best kan ‘zwiepen’ en ‘raak gooien’ bij watercurling!

Extra informatie:

  • Vanaf 8 jaar en ouder.
  • Een actief programma dat buiten wordt gespeeld.
  • Ideaal geschikt voor actieve bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendenuitjes.
  • Perfect te combineren met een hapje, lunch of diner.
  • Exclusief consumpties.
  • We raden u aan te kleden op een actief buitenprogramma.
  • Geschikt voor jong en oud.
  • Ook mogelijk te combineren met andere (buiten)activiteiten.
Voorbeeld
programma
10:00Start activiteit
11:00Einde programma

Watercurling boeken