9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Rokvoetbal

Vanaf € 8.50 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Rokvoetbal: Even een lekker balletje trappen!

Bij het Rokvoetbal draait alles om een vleugje gekkigheid gecombineerd met voetbalplezier! Het is een hilarische variant op het traditionele voetbal waarbij teams de strijd met elkaar aangaan terwijl ze gehuld zijn in grappige rokken. Het doel is simpel: scoor meer doelpunten dan je tegenstander, maar dit blijkt hilarisch uitdagend wanneer je in een rok rondrent!

Bij aankomst worden jullie verwelkomd met een korte en duidelijke introductie tot het Rokvoetbal. Vervolgens worden de teams gevormd en krijgen jullie speciale rokvoetbalpakken aangemeten. Het aantrekken van deze rokken zorgt al voor de eerste lachbuien, wat de sfeer meteen lekker los maakt. Eenmaal gehuld in deze komische outfits is het tijd om het veld op te gaan en de strijd aan te gaan.

De teams spelen zelfstandig zonder begeleiding, waarbij samenwerking essentieel is om de bal te controleren en doelpunten te scoren. Het is niet alleen hilarisch om te zien hoe iedereen in de rokken voetbalt, maar het werkt ook op de lachspieren van de toeschouwers. Na het sportieve gedeelte kunnen jullie tussendoor genieten van een hapje en/of een drankje.

Na de wedstrijd volgt een leuke prijsuitreiking om het winnende team te huldigen. Rokvoetbal is een geweldige activiteit om te lachen, te juichen en een beetje gek te doen terwijl je het plezier van voetbal beleeft op een unieke en grappige manier. Laat de rokken maar wapperen en trap dat balletje rond!

Mocht je vragen hebben over deze activiteit of over een van onze andere activiteiten, Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen!

Extra informatie:

  • Vanaf 8 jaar en ouder.
  • Een zeer actief programma dat buiten wordt gespeeld.
  • Ideaal geschikt voor actieve bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendenuitjes.
  • Perfect te combineren met een hapje, lunch of diner.
  • Exclusief consumpties.
  • We raden u aan te kleden op een actief buitenprogramma.
  • Geschikt voor jong en oud.
  • Ook mogelijk te combineren met andere (buiten)activiteiten.

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Tijdsduur
1 uur
Type
Outdoor
Voorbeeld
programma
10:00Start activiteit
11:00Einde programma

Rokvoetbal boeken

Offerte aanvragen