9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Crazy Bingo

Vanaf € 21.95 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Crazy Bingo

Ben je klaar voor een bingo-beleving zoals je die nog niet eerder hebt meegemaakt? Vergeet het gebruikelijke bingo en maak je klaar voor onze WAANZINNIGE BINGO, ook wel Crazy Bingo genoemd! Dit is geen standaard bingo; het is een ludieke activiteit waarbij de nummers op een unieke én interactieve manier worden onthuld. Gekke Bingo is veel opwindender en verrassender dan de traditionele variant. Tijdens de Crazy Bingo speel je niet alleen bingo, maar ook:

  • Crazy Jenga
  • Crazy Songs
  • Crazy Movies
  • Crazy Qoutes

Verzamel tijdens de 4 rondes zoveel mogelijk jokers en maak kans om met de prijs naar huis te gaan! De spelers met de meeste jokers zullen uiteindelijk de Finale spelen. Onze Crazy Bingo wordt standaard gepresenteerd door een van onze ervaren quizmasters, wat zorgt voor een volledig verzorgde activiteit. Deze activiteit staat garant voor lachsalvo’s en hilarische momenten.

Wat mag je verwachten?

Bij Crazy Bingo zijn alle benodigdheden inbegrepen, zoals bingokaarten, een torenspel, unieke nummers en jokers, enzovoort. De kosten voor de Crazy Bingo-beleving variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal deelnemers en de keuze om meerdere activiteiten te combineren. De prijs van de quizmaster zit ook bij de prijs inbegrepen. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Crazy Bingo op een speciale locatie

Bij Crazy Bingo draait alles om plezier en flexibiliteit! Speel Crazy Bingo gezellig bij ons op de locatie, Groepsuitje Limburg in Ospel, waar een bruisende sfeer je omringt. Onze locatie is de ideale plek om te genieten van een middag vol spanning en entertainment. We creëren een knotsgekke sfeer en zorgen voor een onvergetelijk bingofeest! Daarnaast is deze activiteit ook bij u op locatie te spelen. Onze quizmaster komt naar jouw locatie met alles erop en eraan zodat jullie een geweldige avond kunnen beleven zonder er voor te rijden. Mocht u hier interesse in hebben, Neem dan contact met ons op zodat we samen met jouw kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Duur van de Crazy Bingo

Bij Crazy Bingo draait alles om perfecte timing. Onze Crazy Bingo-activiteit begint om 14:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Gedurende deze twee uur word je meegenomen op een achtbaan van opwinding en lachsalvo’s. Het is de ideale tijdsduur om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je volledig onder te dompelen in de wereld van nummers, jokers en gekke uitdagingen. Maak je klaar voor een hilarische middag vol verrassingen! Blijf daarna gezellig borrelen en dineren op onze locatie voor een perfecte afsluiting van jullie dagje uit. Breid de crazy bingo dus uit met een van onze lekkere diners en een borrelarrangement.

Aantal deelnemers aan het Crazy Bingo-spel

Bij onze Crazy Bingo op locatie is er altijd ruimte voor iedereen! Of je nu met een kleine groep vrienden, een grote familie of een hele afdeling van je bedrijf wilt deelnemen, we verwelkomen groepen van diverse groottes met open armen. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement, Crazy Bingo past zich moeiteloos aan aan jouw groepsgrootte. Laat ons weten hoeveel mensen er meedoen, en wij regelen de rest. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Bij Crazy Bingo draait alles om het plezier van het spel!

Wil je meedoen aan dit waanzinnige bingo-avontuur of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jouw Crazy Bingo-beleving op locatie te plannen bij Groepsuitje Limburg. Laten we het bingo-feest beginnen!

Extra informatie:

  • Vanaf 10 jaar en ouder.
  • Een ludiek programma dat binnen wordt gespeeld.
  • Ideaal geschikt voor (niet)actieve bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendenuitjes..
  • Perfect te combineren met een hapjelunch of diner.
  • Prijs is exclusief consumpties.
  • Minimum van 12 personen

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Indoor

Crazy Bingo boeken

Offerte aanvragen