9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
Groepsuitje Limburg lunch

Aanbod lunch in Limburg

Lunch in Limburg

Geniet van een heerlijke lunch in Limburg samen met je familie of vrienden. Wij hebben een breed scala aan lunchmogelijkheden waar jij een lange tijd van kunt genieten. Of je nu met het gezin een hapje wilt komen eten of samen met je vrienden een arrangement te nemen. Er is voor ieder wat wils. Een ding is zeker: Tijdens een lunch kom je nader tot elkaar.

 

Locatie activiteit op locatie in Limburg

Onze lunch vinden plaats op een sfeervolle locatie in Ospel in Limburg. Met moderne faciliteiten en een gastvrij team is het de ideale plek om samen te komen en te genieten van een heerlijk diner. De locatie is zorgvuldig gekozen om een authentieke en comfortabele ervaring te bieden, waarbij je het beste van Limburg kunt ervaren terwijl je geniet van een heerlijk lunch. Elk hoekje straalt gezelligheid en karakter uit, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor jou en je groep.

 

 

 

 

De leukste lunch bij Groepsuitje Limburg

  • Boerenlunch: Geniet van een assortiment van harde broodjes, verschillende soorten ambachtelijk brood, smaakvolle vleeswaren en kazen, en een selectie aan zoet beleg. Het staat je allemaal te wachten in deze heerlijke boerenlunch.
  • Luxebroodjes lunch: Geniet van een uitgebreide selectie van versgebakken broodjes, rijkelijk belegd met onder andere smaakvolle carpaccio, verrukkelijke zalm met romige roomkaas, pittige kip met sappige ananas, huisgemaakte eiersalade, een klassiek broodje gezond en romige brie.
  • Picknick: Kies een gezellig plekje uit op onze mooie locatie en geniet van een heerlijke picknick. Deze ervaring omvat twee rijkelijk belegde broodjes, een gezonde optie, iets lekkers (denk aan Mars, Twix, enz.) en een verfrissend drankje.

 

Voor iedereen een feestje

Of je nu een klein intiem groepje hebt of een grote groep, we kunnen een lunch aanbieden die bij jouw groepsgrootte passen. We zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en vermaakt voelt, ongeacht de groepsgrootte. Kies op basis van de groep voor een heerlijke lunch. Maar net wat het beste bij jullie past! Een ding kunnen we garanderen, jullie komen tijdens deze lunch in Limburg nader tot elkaar.

 

Combineren met een andere activiteit

Een lunch is makkelijk te combineren met een van onze andere activiteiten. Speel bijvoorbeeld 1 van onze 5 uitdagende escaperooms. Mocht je ontsnappen dan heb jij wel een lekkere lunch verdiend. Wij hebben een breed scala aan mogelijkheden dus neem zeker contact met ons op.

 

Gelegenheden

Onze lunch zijn geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu met je collega’s een uitje wil organiseren of dat je met je vrienden of familie bij ons wilt komen genieten, Er is voor ieder wat wils. Wij doen er alles aan om jullie groepsuitje naar jullie wensen te regelen. Mocht je vragen hebben, Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je verder te helpen.