9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
Groepsuitje Limburg arrangementen

Aanbod arrangementen in Limburg

Arrangementen in Limburg

Welkom bij de leukste activiteitenlocatie van Limburg te Ospel. Wij hebben een breed aanbod aan arrangementen die iedereen kunnen vermaken. Van activiteiten tot aan heerlijke lunch of diner, Wij hebben voor ieder wat wils. Met onze arrangementen kun jij je de hele dag vermaken met je vrienden, Familie of collega’s. Deze arrangementen zijn dus geschikt voor elke gelegenheid.

 

Locatie arrangementen in Limburg

Onze bedrijfsfeesten vinden plaats op een sfeervolle locatie in Ospel in Limburg. Met moderne faciliteiten en een gastvrij team is het de ideale plek om samen te komen en te genieten van jouw arrangement. De locatie is zorgvuldig gekozen om een authentieke en comfortabele ervaring te bieden, waarbij je het beste van Limburg kunt ervaren terwijl je geniet van een arrangement. Elk hoekje straalt gezelligheid en karakter uit, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor jou en je groep.

 

De leukste arrangementen van groepsuitje Limburg

  • Escaperoom & Crazy Dinner: Tijdens dit arrangement ga je eerst de uitdaging aan om binnen 60 minuten te ontsnappen uit een van onze escaperooms. Na de escaperoom krijg je een crazy dinner voorgeschoteld alleen word dit menu op een aparte manier weggegeven. Kom het ontdekken tijdens jouw groepsuitje!
  • Ik hou van Holland & High friet: Tijdens de ik hou van Holland quiz doe je opdrachten allemaal bekend van tv en probeer je die zo goed mogelijk uit te voeren. Na deze spelshow krijg jij een heerlijke high friet voorgeschoteld.
  • Teamchallenge XL & BBQ: Bij deze teamchallenge maken jullie zelf de keuze welke teambuildingactiviteit jullie willen spelen. Werk samen als team en win de strijd. Na dit spel ga je genieten van een lekkere bbq helemaal ingericht naar jou wensen.

 

 

Voor iedereen een feestje

Of je nu een klein intiem groepje hebt of een grote groep, we kunnen arrangementen aanbieden die bij jouw groepsgrootte passen. We zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en vermaakt voelt, ongeacht de groepsgrootte. Kies op basis van de groep voor een actief programma, laat je brein kraken of lach je suf. Maar net wat het beste bij jullie past! Een ding kunnen we garanderen, jullie komen tijdens deze arrangementen op onze locatie in Limburg nader tot elkaar.

 

 

Gelegenheden

Onze arrangementen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu met je collega’s een uitje wil organiseren of dat je met je vrienden of familie bij ons wilt komen genieten, Er is voor ieder wat wils. Wij doen er alles aan om jullie groepsuitje naar jullie wensen te regelen.