9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
Groepsuitje Limburg diner

Aanbod diner in Limburg

Diner in Limburg

Geniet van een heerlijk diner in Limburg samen met je familie of vrienden. Wij hebben een breed scala aan dinermogelijkheden waar jij een lange tijd van kunt genieten. Of je nu met het gezin een hapje wilt komen eten of samen met je vrienden een arrangement te nemen. Er is voor ieder wat wils. Een ding is zeker: Tijdens een diner kom je nader tot elkaar.

 

Locatie activiteit op locatie in Limburg

Onze diner vinden plaats op een sfeervolle locatie in Ospel in Limburg. Met moderne faciliteiten en een gastvrij team is het de ideale plek om samen te komen en te genieten van een heerlijk diner. De locatie is zorgvuldig gekozen om een authentieke en comfortabele ervaring te bieden, waarbij je het beste van Limburg kunt ervaren terwijl je geniet van een heerlijk diner . Elk hoekje straalt gezelligheid en karakter uit, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor jou en je groep.

 

De leukste diners bij Groepsuitje Limburg

  • Crazy Dinner: De Crazy Dinner staat garant voor lachen en vermaak. Tijdens deze crazy dinner krijg jij een menu voorgeschoteld op een andere manier dan anders. Tijdens dit 5 gangen diner bepaal jij de volgorde van het menu en ook of je je soep met een vork of lepel moet eten.
  • High friet: Bij onze High Friet kun je genieten van een smakelijke proeverij van bitterballen, diverse soorten snacks en uiteraard verschillende soorten frites. Het is een waar festijn voor de smaakpapillen, compleet met een frisse salade, diverse sausjes en overheerlijk stoofvlees.
  • BBQ traditioneel: Tijdens deze BBQ ga je genieten van heerlijke vleessoorten, frisse salades en lekker stokbrood met kruidenboter. Enorm geschikt voor een heerlijke zomeravond maar is ook mogelijk in de winter.

 

Voor iedereen een feestje

Of je nu een klein intiem groepje hebt of een grote groep, we kunnen diners aanbieden die bij jouw groepsgrootte passen. We zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en vermaakt voelt, ongeacht de groepsgrootte. Kies op basis van de groep voor een heerlijk diner. Maar net wat het beste bij jullie past! Een ding kunnen we garanderen, jullie komen tijdens deze diners in Limburg nader tot elkaar.

 

Gelegenheden

Onze diners zijn geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu met je collega’s een uitje wil organiseren of dat je met je vrienden of familie bij ons wilt komen genieten, Er is voor ieder wat wils. Wij doen er alles aan om jullie groepsuitje naar jullie wensen te regelen. Mocht je vragen hebben, Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je verder te helpen.