9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
Groepsuitje Limburg eten-en-drinken

Aanbod eten-en-drinken in Limburg

Eten en drinken in Limburg

Bij onze locatie in Limburg te Ospel kun je heerlijk genieten van lekker eten en drinken. Ook zijn er te gekke activiteiten te beleven voor jong en oud. Wij hebben een breed scala aan eetgelegenheden die garant staan voor een gevulde maag. Of je nu met het gezin een hapje wilt komen eten of samen met je vrienden een drankje wilt komen doen. Er is voor iemand wat wils.

 

Locatie activiteit op locatie in Limburg

Onze activiteiten vinden plaats op een sfeervolle locatie in Ospel in Limburg. Met moderne faciliteiten en een gastvrij team is het de ideale plek om samen te komen en te genieten van jouw eten en drinken. De locatie is zorgvuldig gekozen om een authentieke en comfortabele ervaring te bieden, waarbij je het beste van Limburg kunt ervaren terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken Elk hoekje straalt gezelligheid en karakter uit, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor jou en je groep.

 

Het leukste en lekkerste eten en drinken bij Groepsuitje Limburg

  • Crazy Dinner: De Crazy Dinner staat garant voor lachen en vermaak. Tijdens deze crazy dinner krijg jij een menu voorgeschoteld op een andere manier dan anders. Tijdens dit 5 gangen diner bepaal jij de volgorde van het menu en ook of je je soep met een vork of lepel moet eten.
  • Bbq Traditioneel: Tijdens deze bbq ga je genieten van heerlijke vleessoorten, frisse salades en lekker stokbrood met kruidenboter. Enorm geschikt voor een heerlijke zomeravond maar is ook mogelijk in de winter.
  • High tea: Deze high tea is perfect geschikt voor gezellig even samenzijn. Bijkletsen met je vrienden/familie terwijl je geniet van frisse gerechten en zoete lekkernijen. Deze mix staat garant voor genieten en nader tot elkaar komen.

 

 

 

Voor iedereen een feestje

Of je nu een klein intiem groepje hebt of een grote groep, we kunnen eten en drinken aanbieden die bij jouw groepsgrootte passen. We zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en vermaakt voelt, ongeacht de groepsgrootte. Kies op basis van de groep voor een eten en drinken arrangement. Maar net wat het beste bij jullie past! Een ding kunnen we garanderen, jullie komen tijdens deze activiteiten op onze locatie in Limburg nader tot elkaar.

 

Gelegenheden

Ons eten en drinken zijn geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu met je collega’s een uitje wil organiseren of dat je met je vrienden of familie bij ons wilt komen genieten, Er is voor ieder wat wils. Wij doen er alles aan om jullie groepsuitje naar jullie wensen te regelen. Mocht je vragen hebben, Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je verder te helpen