9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
Groepsuitje Limburg spelshows-en-quizzen

Aanbod spelshows-en-quizzen in Limburg

Pubquiz

Vanaf € 19.95 p.p.

De Grote Muziek Quiz

Vanaf € 25.50 p.p.

Crazy Bingo

Vanaf € 23.95 p.p.

Bingo & Bites

Vanaf € 45 p.p.

30seconds

Vanaf € 12.95 p.p.

Spelshows en quizzen in Limburg

Welkom bij de leukste locatie om spelshows en quizzen te spelen in Limburg! Of je nu je kennis wilt testen over ons land bij de spelshow ik hou van Holland of dat je wilt kijken welk geslacht beter is bij de jongens tegen de meisjes!, er word gegarandeerd gelachen tijdens deze onvergetelijke ervaring. Onze spelshows en quizzen zijn de perfecte gelegenheid om samen te komen, te lachen en nieuwe herinneringen te maken ongeacht het weer.

 

Locatie spelshows en quizzen in Limburg

Onze spelshows en quizzen vinden plaats op een sfeervolle locatie in Ospel in Limburg. Met moderne faciliteiten en een gastvrij team is het de ideale plek om samen te komen en te genieten van onze spelshows en quizzen. Elk hoekje straalt gezelligheid en karakter uit, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor jou en je groep.

 

De leukste spelshows en quizzen

  • De jongens tegen de Meisjes: Vecht uit welk geslacht slimmer is tijdens deze spelshow. Tijdens deze spelshow speel je allemaal onderdelen bekend van het programma op tv. Durf jij de strijd aan?
  • Ik hou van Holland: Denk jij zeker te weten dat jij het meeste weet van ons kikkerlandje? Daag je vrienden uit tijdens deze ik hou van Holland, bekend van tv.
  • The pubquiz: Deze pubquiz word gespeeld met echte stemkastjes. Er worden uitdagende vragen gesteld en leuke minigames gespeeld zodat je ultiem uitgedaagd word.

 

Sluit af met een hapje en een drankje

Geniet van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes tijdens je uitje. Voor grotere groepen kunnen we ook een smakelijk buffet regelen, zodat iedereen met een gevulde maag en een glimlach huiswaarts keert.

Voor iedereen een feestje

Of je nu een klein intiem groepje hebt of een grote groep, we kunnen activiteiten aanbieden die bij jouw groepsgrootte passen. We zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en vermaakt voelt, ongeacht de groepsgrootte. Kies op basis van de groep voor een actief programma, laat je brein kraken of lach je suf. Maar net wat het beste bij jullie past! Een ding kunnen we garanderen, jullie komen tijdens de Spelshows en quizzen op onze locatie in Limburg nader tot elkaar.

Gelegenheden

Onze Spelshows en quizzen zijn perfect voor een breed scala aan gelegenheden. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten, vrijgezellenfeesten of gewoon een leuk dagje uit met vrienden, we hebben iets bijzonders voor elke gelegenheid. Daarnaast is het heerlijk om binnen iets leuks te doen met regenachtig weer. Zo kan jouw Spelshow of quiz altijd doorgaan!