9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Indoor/Outdoor
Vanaf € 25.50 p.p.

Kids Escape & Fun programma voor kinderen!

Op zoek naar een uitgebreid en spannend kinderfeestje? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder. Speel een spannende Escaperoom naar keuze en koel daarna met z’n allen even af onder het genot van een zakje chips en een een glaasje ranja per kind. Kies daarna nog een leuke activiteit* naar keuze en sluit de dag af met frietjes en een snack. Onze CSI, Investigate DiscoverHet Geheim Van De Farao & Wild West zijn ideaal geschikte Escaperooms voor kinderen. Maak de dag zo spannend (en hopelijk onvergetelijk) als je zelf wilt! Nadat de kids helemaal enthousiast en vol energie zitten na een Escaperoom, is het heerlijk voor ze om lekker buiten uit te waaien:

Kies een activiteit

  • Flying darts (Dit is buiten, in teams roetsjen jullie over de kabel(dart)baan. Het team dat als eerste 501 punten heeft, wint! )

Extra informatie:

  • Vanaf 10 jaar en ouder.
  • Vanaf 10 personen (exclusief begeleiding).
  • Wij verzoeken vriendelijk dat er minimaal 1 volwassene/begeleider meegaat per Escaperoom. Maximaal 9 kinderen per kamer.
  • Het is ook mogelijk om een binnenactiviteit te kiezen ipv een buitenactiviteiten tegen een meerprijs van € 5,- per persoon. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  • Dit arrangement is geldig op woensdag, vrijdag én in de vakanties. Mocht je voorkeur uit gaan naar een andere datum, vraag dan even naar de mogelijkheden.
Voorbeeld
programma
14:30Aankomst, verzamelen, start Escaperoom
15:30Einde Escaperoom, even afkoelen met een glaasje ranja en een zakje chips
16:00Start Activiteit*
17:00Einde Activiteit*, we sluiten de dag af met een frietje en een snack met een glaasje ranja.
17:30Einde Programma

Kids Escape & Fun boeken