9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Spoedcursus Boer(in) Worden & Lunch & 3 Consumptiemunten

Spoedcursus Boer(in) Worden & Lunch & 3 Consumptiemunten

Vanaf € 47.50 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Boerendag – Een volledig dagprogramma vol spellen en plezier!

De Spoedcursus boer(in) worden, of kortweg SCBW, is een fantastische activiteit voor jong en oud. Lachen, gieren, brullen, een dag vol humor, actie, gezelligheid en veel plezier. Er is geen betere manier om het echte oer-Hollandse boerenleven zelf mee te maken. De cursus bestaat uit aantal spellen waarmee je in de voetsporen van de boer(in) kunt treden. Leer elkaar kennen onder andere omstandigheden en verhoog de teamgeest. Maar het plezier staat natuurlijk voorop. Alle spellen zijn gebaseerd op het boerenleven en de dagelijkse activiteiten op de boerderij waaronder: koe melken, insemineren, eieren vangen, muis meppen, melkvangen, omgang met de boerin, stressbestendigheid, stro-stapelen, de hooiberg en de klompenloop. Maak je dagje uit compleet met de Spoedcursus boer(in) worden en een heerlijke lunch!

Waar kun je nu beter van een lunchplankje genieten dan bij ons op de boerderij? Lunch wordt geserveerd op een heerlijk gevuld plankje. Neem contact met ons op bij vragen.

Extra informatie:

  • Vanaf 8 jaar.
  • Vanaf 10 personen.
  • Mochten er allergieën of speciale dieetwensen zijn dan  horen wij dat graag, zodat hier rekening mee gehouden kan  worden.
  • Consumptiemunten zijn inwisselbaar voor koffie/thee,  bier, radler & fris. Wijn bedraagt 1,5 munt, speciaalbieren  zijn verkrijgbaar voor 2 munten.

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Type
Indoor
Voorbeeld
programma
10:00Ontvangst bij Groepsuitje & Escaperoom Limburg.
10:15Start Spoedcursus boer(in) worden inclusief 1 consumptiemunt.
12:45Lunchplankje.
14:15Einde programma.

Spoedcursus Boer(in) Worden & Lunch & 3 Consumptiemunten boeken

Offerte aanvragen