9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!

Hanengevecht

Vanaf € 8.50 p.p.
Boeken Offerte aanvragen Altijd een vrijblijvend aanbod

Sumo Hanengevecht: Wie kraait er het hardst?

Stel je voor: je staat oog in oog met je tegenstander, beiden gehuld in een angstaanjagend stoer kippenkostuum. Maar laat je niet misleiden door de uitstraling. Jullie dragen schuimrubberen pakken, net als echte sumoworstelaars. Bij Groepsuitje Limburg gaan jullie de uitdaging aan als hanen in een echt hanengevecht. Wie slaagt erin zijn tegenstander als eerste tegen de grond te werken of van zijn stok (de mat) te duwen?

Onze scharrelkippen, oftewel jullie als deelnemers, voelen zich het meest op hun gemak in de buitenlucht. Daarom wordt dit spannende gevecht in de open lucht uitgevochten. Hanengevechten draaien om snelheid, kracht en techniek. Beide deelnemers proberen elkaar zo snel mogelijk buiten de kippenring te werken. In het hanengevecht houd je je handen op je rug en probeer je je tegenstander onder luid gekakel met je buik van de mat te duwen. Een kleine tip: vergeet vooral je fototoestel niet om deze hilarische strijd vast te leggen!

Bij dit sumo-hanengevecht krijgen jullie eerst een grondige uitleg van ons, zodat jullie goed voorbereid aan dit ludieke en hilarische spel kunnen beginnen. Welke haan kraait uiteindelijk het hoogst? Ontdek het zelf tijdens het Hanengevecht en beleef een onvergetelijke, pluizige strijd om de haantitel!

Mocht u vragen hebben over deze activiteit of een van onze andere activiteiten, Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen!

Extra informatie:

  • Vanaf 8 jaar en ouder.
  • Een zeer actief programma dat buiten wordt gespeeld.
  • Ideaal geschikt voor actieve bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vriendenuitjes.
  • Perfect te combineren met een hapje, lunch of diner.
  • Exclusief consumpties.
  • We raden u aan te kleden op een actief buitenprogramma.
  • Geschikt voor jong en oud.
  • Ook mogelijk te combineren met andere (buiten)activiteiten.

Praktische informatie

Vanaf
10 personen
Tijdsduur
1 uur
Type
Outdoor
Voorbeeld
programma
11:00Start activiteit

Hanengevecht boeken

Offerte aanvragen