9.2 /10 o.b.v. 300+ reviews!
Kies uit 70+ groepsuitjes
Activiteiten op jouw locatie
Binnen enkele minuten geregeld!
Groepsuitje Limburg activiteit-op-locatie

Aanbod activiteit-op-locatie in Limburg

Kussengevecht

Vanaf € 8.50 p.p.

Levend Tafelvoetbal

Vanaf € 8.50 p.p.

Bungee Run

Vanaf € 8.50 p.p.

Rokvoetbal

Vanaf € 8.50 p.p.

Zeskamp

Vanaf € 33.95 p.p.

Pubquiz

Vanaf € 17.95 p.p.

The Big Music Quiz

Vanaf € 25.50 p.p.

Crazy Bingo

Vanaf € 21.95 p.p.

Teamsabotage & Diner

Vanaf € 61.95 p.p.

Escaperoom & Lunch

Vanaf € 36.50 p.p.

Teamfundag

Vanaf € 48.95 p.p.

Zeskamppakket – Verhuur

Vanaf € 185.00 p.p.

Whack a Mole

Vanaf € 8.50 p.p.

Snow Board simulator

Vanaf € 12.50 p.p.

Gladiatorenspel

Vanaf € 8.95 p.p.

Zakslaan

Vanaf € 8.95 p.p.

Activiteit op locatie in Limburg

Bij onze locatie in Limburg te Ospel zijn te gekke activiteiten te beleven voor jong en oud. Wij hebben een breed scala aan activiteiten die garant staan voor vermaak. Of je nu met het gezin en escaperoom wilt spelen of je wil een andere activiteit komen spelen met een hapje en een drankje erbij. Er is voor iemand wat wils.

Locatie activiteit op locatie in Limburg

Onze activiteiten vinden plaats op een sfeervolle locatie in Ospel in Limburg. Met moderne faciliteiten en een gastvrij team is het de ideale plek om samen te komen en te genieten van jouw activiteit op locatie. De locatie is zorgvuldig gekozen om een authentieke en comfortabele ervaring te bieden, waarbij je het beste van Limburg kunt ervaren terwijl je geniet van een arrangement. Elk hoekje straalt gezelligheid en karakter uit, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor jou en je groep.

 

De leukste activiteiten op locatie bij Groepsuitje Limburg

  • Hanengevecht: In deze hilarische activiteiten krijgen 2 van jullie grote hanenkostuums aan en gaan jullie een ouderwets potje stoeien op een valmat. Wie van jullie weet overeind te blijven?
  • Teamsabotage: Tijdens dit ‘wie is de mol achtige’ spel gaan jullie kijken wie er te vertrouwen is binnen jullie team en wie er een saboteur is. Ben jij te vertrouwen?
  • Archerytag: Tijdens dit pijl en boog spel strijden jullie in 2 teams voor de overwinning. De bedoeling is om met pijlen de tegenstanders af te schieten en uiteindelijk in het andere kamp de 5 targets uit het bord te schieten. Durven jullie de uitdaging aan?

 

Voor iedereen een feestje

Of je nu een klein intiem groepje hebt of een grote groep, we kunnen activiteiten aanbieden die bij jouw groepsgrootte passen. We zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en vermaakt voelt, ongeacht de groepsgrootte. Kies op basis van de groep voor een actief programma, laat je brein kraken of lach je suf. Maar net wat het beste bij jullie past! Een ding kunnen we garanderen, jullie komen tijdens deze activiteiten op onze locatie in Limburg nader tot elkaar.

 

Gelegenheden

Onze arrangementen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu met je collega’s een uitje wil organiseren of dat je met je vrienden of familie bij ons wilt komen genieten, Er is voor ieder wat wils. Wij doen er alles aan om jullie groepsuitje naar jullie wensen te regelen.